Taratorlu Karnabahar Salatası

Hem aperitif hem de ana yemeklerin yanında harika bir seçenek!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karnabaharı çiçeklerine ayırıp bol suda haşlayın. Tarator için ceviz içini blendırdan geçirip incecik kıyın. Islatılmış ekmek içine, zeytinyağı, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuz ekleyip tekrar blendırdan geçirin. Mayonezi ekleyip karıştırın.
-
2
Taratoru servis tabağına yayın. Haşladığınız karnabaharları taratorun üzerine yerleştirin. Karnabaharların üzerini ince kıyılmış kırmızı lahana ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL