4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet kıvırcık marul
    1 adet lollorosso
    Yarım demet nane
    Yarım demet tere
    Yeteri kadar sirke
    8-10 adet kiraz domates
    1 çay bardağı ufalanmış tulum peyniri
    Yarım çay bardağı zeytinyağı
    2 çorba kaşığı
    balzamik sirke
    2 çorba kaşığı nar ekşisi
    Yarım limonun suyu, tuz
Bütün yeşillikleri ayrı kaplardaki sirkeli suda 15 dakika bekletin. Sudan geçirip, suyunu iyice süzdürün. Kağıt havlu ile kuruladıktan sonra elinizle iri parçalara ayırın ve geniş bir kaba alın. Karıştırıp sonra servis kabına boşaltın. Üzerine ortadan ikiye kesilmiş kiraz domatesleri yerleştirin ve tulum peynirini serpin. Ayrı bir kapta zeytinyağı, balzamik sirke, nar ekşisi, limon suyu ve tuzu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.