Meyveli Pasta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1 paket krem şanti ve sütü çırpıp, buzdolabında soğutun. Bu aradayumurta sarısı, margarin, süt, un, şeker ve vanilyayı da bir tencereye koyup, ocağa alarak, muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın. Pişen muhallebiyi, soğumaya bırakın. Meyveleri doğrayın. Pandispanyayı ikiye ayırın. Bir katının üzerine, soğuyan muhallebiyi yayıp, meyvelerden koyun. Diğer pandispanya katını kapatın. Pastanın her tarafını krem şanti ile sıvayın. Üzerini de meyvelerle süsleyip, buzdolabında birkaç saat dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL