Haydari
Serinletici ve ferahlatıcı bir lezzet arıyorsanız, haydari tarifimizle tanışın! Yoğurt ve sarımsakla hazırlanan bu klasik meze, her türlü yemeğin yanına mükemmel bir eşlikçi olacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sarımsağı bir tutam tuzla havanda dövün. Yoğurdu geniş bir kaba alın. Üzerine beyaz peynir, ince kıyılmış dereotu, zeytinyağı ve dövülmüş sarımsağı ekleyin. İyice karıştırıp servis tabaklarına alın. Üzerine arzunuza göre zeytinyağı gezdirin. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL