Sütlü Erişte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SÜT, 2 su bardağı su, 1 çorba kaşığı tereyağı ve tuzu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca üzerine erişteleri ilave edin. Diğer taraftan kalan tereyağını eritip küp doğranmış kabak ve kırmızı biberi sote edin. Ocaktan almaya yakın, mısırları ve tuzunu da ekleyin. Hepsini beraber bir iki çevirdikten sonra ocaktan alın. Pişen erişteleri süzüp servis tabağına alın. Üzerine sebzeli karışımı ekleyin. Cevizleri ilave edin. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL