Tuzlu Bisküvi

Tuzlu Bisküvi

Leziz ve çayınızın yanına yakışacak ikramlardan biri olan tuzlu bisküvi tarifi sizinle!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yumurta sarısı, oda sıcaklığındaki margarin ve rendelenmiş kaşar peynirini bir kapta karıştırın. Unu ekleyip hamur toparlanana kadar yoğurun. Unlanmış düz bir zeminde hamuru merdaneyle açın. Kalıplarla şekil çıkartın.

  • 2

    Yağlanmış fırın tepsisine bisküvileri dizin. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...