Leziz ve çayınızın yanına yakışacak ikramlardan biri olan tuzlu bisküvi tarifi sizinle!

35 Adet
25 Dakika
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet yumurtanın sarısı

    1 su bardağı rendelenmiş

    kaşar peyniri

    150 gram margarin

    Bir buçuk su bardağı un

    Üzeri için: 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

    2 yemek kaşığı susam

Yumurta sarısı, oda sıcaklığındaki margarin ve rendelenmiş kaşar peynirini bir kapta karıştırın. Unu ekleyip hamur toparlanana kadar yoğurun. Unlanmış düz bir zeminde hamuru merdaneyle açın. Kalıplarla şekil çıkartın.

Yağlanmış fırın tepsisine bisküvileri dizin. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin.