Paris Güzeli

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtalardan birinin akını üzerine sürmek için ayırın. Yumurtalarla birlikte oda sıcaklığındaki margarin ve toz şekeri bir kaba alıp yoğurun. Kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip, yoğurmaya devam edin.
-
2
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp avuç içinde yuvarlayın. Önce yumurta akına daha sonra tarçına batırıp yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL