Limonlu Kurabiye

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını derin bir kaba alın. Pudra şekeri, limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu, yumurta sarısı, toz badem ve un ekleyip iyice yoğurun.
-
2
Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp, elinizde yuvarlayın. Ortalarına parmağınızla bastırıp hafif çukur açın. Çukurlara limon marmeladı yerleştirin. Üzerlerine fırça yardımıyla süt sürüp, kıyılmış badem serpiştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL