Tuzlu Kek
Farklı ve sağlıklı lezzetler denemek istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte Tuzlu Kek tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kapta yumurta, ayçicek yağı, yoğurt ve tuzu çırpın. Un ve kabartma tozu ilave edip karıştırın. Beyaz peynir ve küp doğranmış patatesi katın. Sıcak suda 4 dakika bekletip küp doğradığınız kurutulmuş domates ve kıyılmış maydanozu ekleyip, tüm malzemeyi iyice karıştırın. Karışımı 15x20 cm ebadındaki bir kalıba boşaltın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL