Islak Kek

Islak Kek

Her dilimde yoğun çikolata lezzetiyle ıslak kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Çikolatayı benmari usulü eritip kenara alın. Yumurta, yumurta sarısı ve tozşekeri bir kaba alıp mikserle çırpın. Üzerine un, eritilmiş tereyağı ve çikolatayı ilave edin.
  • 2
    Hazırladığınız karışımı küçük kek kalıplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 230 derece fırında 5-6 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...