Kurutulmuş Domatesli ve Peynirli Pay
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un hariç tüm hamur malzemesini derin bir kaba alıp karıştırın. Üzerine azar azar un ekleyerek kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene dek yoğurun. Serin bir yerde 15 dakika dinlendirin. Hamurun yarısını 25-30 cm çapındaki tart kalıbına elinizle yayın. Üzerine iç harcındaki malzemeleri sırasıyla yerleştirin. Kalan hamuru kabınızın büyüklüğünde açıp üzerine kapatın. Kürdanla ortasından delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL