Kivili Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Makarnayı sıvıyağ ve tuz eklediğiniz suda 7-8 dakika haşlayın. Süzüp geniş bir kaseye alın. Diğer taraftan tereyağını eritip, badem ve cevizi hafifçe kavurun. Üzerine rendelenmiş limon kabuğu, krema, soyulup küp doğranmış kivi, tuz ve karabiber ekleyin. Hafifçe karıştırıp ocaktan alın. Hazırladığınız sosu makarnanın üzerine gezdirip harmanlayın ve sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...