Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
Giriş Yap
Üye ol
GİRİŞ YAP
ÜYE OL
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak ve Dekorasyon
Sofra ve Tasarım
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Gluten İçeren Hamur İşleri
Karidesli kaparili linguini
Karidesli Kaparili Linguini
KOLAY
Malzemeler
1 paket linguini makarna
200 gram dondurulmuş karides
2 çorba kaşığı tereyağı
6 çorba kaşığı kapari
dereotu
1 kutu (200 ml) krema
Yapılışı
1
Karidesleri, tereyağında hafifçe çevirip, bir kaba koyun. Linguinileri haşlayıp, suyunu süzün. Krema, karides, kapari ve ince kıyılmış dereotunu karıştırıp, servis yapın.
#
KOLAY
#
KARİDESLİ KAPARİLİ LİNGUİNİ
Sofra’da Bu Ay
Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
Kayseri Mantısı
Sini mantısı
ORTA
Makarna
ORTA
Vegan Köfteli Spagetti