Sarımsaklı Ekmek (Bruschetta)
 
                                                Sarımsaklı Ekmek (Bruschetta), İtalyan mutfağının klasik ve lezzet dolu bir aperatifidir. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine sürülen sarımsak, zeytinyağı ve domatesle hazırlanan bu tarif, basit ama son derece aromatik bir lezzet sunar.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Sarımsakları kızarmış ekmeklerin üzerlerine iyice sürün. Zeytinyağı gezdirin. Tuz ve karabiber serpiştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    