Wok Tavada Sebzeli Et
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ERİŞTEYİ haşlayıp fazla suyunu süzdürerek kenara alın. Sıvıyağı vog tavaya alıp et ekleyin. Harlı ateşte 5-6 dakika pişirin. Eti bir kenara alın. Wok tavada kalan sıvıyağa önce sarmısakları, daha sonra büyükçe yarım ay şeklinde doğranmış soğan, kabak, biber, et, soya filizi, salatalık ve lahana ilave edip karıştırın. Soyasosu ve tuz ekleyin. Bir iki kez karıştırıp ocaktan alın. Dilediğiniz garnitürle sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL