Wok Tavada Sebzeli Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ERİŞTEYİ haşlayıp fazla suyunu süzdürerek kenara alın. Sıvıyağı vog tavaya alıp et ekleyin. Harlı ateşte 5-6 dakika pişirin. Eti bir kenara alın. Wok tavada kalan sıvıyağa önce sarmısakları, daha sonra büyükçe yarım ay şeklinde doğranmış soğan, kabak, biber, et, soya filizi, salatalık ve lahana ilave edip karıştırın. Soya
    sosu ve tuz ekleyin. Bir iki kez karıştırıp ocaktan alın. Dilediğiniz garnitürle sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...