Kuzu Haşlama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SIVIYAĞI bir tencereye alıp üzerine etleri, halka doğranmış soğanları ekleyip birlikte 5 dakika sote edin. Unu ilave edip bir iki çevirdikten sonra suyu ekleyin. Ağır ateşte bir buçuk saat pişirin. Patatesleri dörde bölün. Kabağı yuvarlak, kereviz ve havucu verev doğrayın. Bir buçuk saatin sonunda doğradığınız sebzeleri tencereye ekleyin. Tuzunu ayarlayıp yarım saat daha pişirin. Ocaktan alıp kıyılmış maydanoz ekleyin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL