Sıvıyağı tencereye alıp üzerine kıyılmış Taze soğanları ekleyin. Soğanlar diriliğini kaybedince etleri ekleyip, suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kavurun. Su ekleyip etler hafifçe yumuşayana kadar pişirin. Enginarları temizleyip irice doğrayın ve sarmısakla birlikte tencereye ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. Enginarlar yumuşayana kadar ara sıra suyunu kontrol ederek pişirin. Ocaktan almadan önce limon suyunuve biberiyeyi ekleyin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.