İncik
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İNCİKLERİ yıkayın ve iyice kurulayın. Etlerin her tarafına gelecek şekilde zeytinyağı sürün ve elinizle tuzlayın. İncikleri üzeri kızarana dek düdüklü tencerede kavurun. Rendelediğiniz havuç ve soğanı ekleyin. Kavurmaya devam edin. Sarmısağı, sıcak suyu ve dilediğiniz kadar karabiberi ekleyin. Düdüklü tencerenizin zamanını etin sertliğine göre ayarlayın ve 30 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL