Güveçte Kuzu İncik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mısıryağını kızdırıp etleri üzerine ilave edin. Etler suyunu bırakıp yeniden çekene ve pembeleşene kadar kavurun. Üzerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyin. 1-2 dakika kavurduktan sonra un serpin. Karıştırmayı sürdürerek, önce ince kıyılmış biberleri daha sonra kabukları soyulduktan sonra ince doğranmış domatesleri ilave edin. Salça ve tuzu ekleyin. Suyunu koyup orta ateşte 1 saat 20 dakika pişirin. Arpa şehriye pilavı eşliğinde servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...