Asma Yaprağına Sarılmış Bonfile(Fırınlanmış incir ve kızılcık marmeladı ile)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bonfileyi iyice döverek açın. Taze kekik, tarhun ve limon suyu ile tatlandırın. Tuz ve karabiber serpin. Hazır yaprak sarmaları içine dizip rulo şeklinde sarın. Izgarada ya da yapışmaz yüzeyli tavada pişirin. İncirleri dilimleyip 180 derece fırında hafifçe pişirin. Bonfile dilimlerini 2 ya da 3 parçaya kesip servis tabağına yerleştirin. İncirleri de tabağa alın. Kızılcık marmeladını bonfile dilimlerinin üzerine gezdirerek, sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...