HAVUÇ REÇELİ

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    -havuçlar rendelenir.
    -şeker ve su tencereye alınır yüksek ateşte şerbet kıvamına getirilir.
    -havuçlar şerbete eklenir.
    -iseteğe göre kakule, kabuk tarçın ve tereyağı eklenir.
    -yaklaşık 1 saat ara ara karıştırılarak kıvam alıncaya kadar kaynatılır.
    -kavam alınca limon suyu, portakal suyu ve portakal kabuğu rendesi ilave edilir.
    -10 dakika daha kaynatılıp ateşten alınır.
    -soğuyunca kavanozlara boşaltılır.
    Arzuya göre: ateşten almaya yakın damla sakızıda atılabilir...

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...