Kuru Meyveli Baton Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    İç malzemesini hazırlamak için, kuru meyveleri rondodan geçirin ve erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde 1-2 dk kavurun. Daha sonra kavrulan meyveleri kalan malzemelerle birlikte karıştırma kabına alıp yoğurun. Diğer tarafta hamuru için gerekli tüm malzemeleri bir kaba alıp yumuşak bir hamur yoğurun ve 15 dk buzdolabında bekletin. Baton şeklindeki kalıbı Teremyağ Gurme Kaymaklı ile yağlayıp hamuru kalıbın yanlarından taşacak şekilde içine yerleştirin. İç malzemesini arasına eşit şekilde yayıp taşan hamurlarla üzerini kapatın. 190 derecede önceden ısınmış fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin. Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.