Krep Dürümleri
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patlıcanları közleyip kabuklarını soyduktan sonra ezin. Üzerine dövülmüş sarımsak ve süzme yoğurt ekleyip karıştırın. Kabak, kırmızıbiber ve havucu hafifçe haşlayıp, soğuk sudan geçirin. Jülyen doğrayıp, kenara alın. Krepleri kare şeklinde kesin ve düz bir zemine yayın. Üzerlerine patlıcanlı karışımdan sürün. Kabak, kırmızıbiber, havuç ve soğanı, uçları dışarıda kalacak şekilde kreplerin kenarlarına yerleştirin. Dürüm şeklinde sarıp, taze soğan sapı ile bağlayarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL