Dondurmalı Dürüm

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KREP için süt, yumurta, un, toz şeker, antep fıstığı ve sıvı yağı çırpın. Karışımdan 1 çorba kepçesi alıp, yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin ve soğumaya bırakın. Karışım bitene dek aynı işlemi tekrarlayın. Her bir krebin içine 1 top vişneli dondurma yerleştirip, zarf şeklinde kapatın ve ters çevirip servis tabağına alın. Üzerlerine dondurma koyup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...