Kırlangıç Buğulama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TereyaĞInI bir tencerede eritin. Dövülmüş sarmısak, dilimlenmiş mantar ve küçük doğranmış sivri biberleri ekleyin. 2-3 dakika kavurduktan sonra kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış domatesleri ilave edin. Domatesler kavrulup, iyice yumuşadıktan sonra suyu ekleyin. Su kaynadıktan sonra içine kırlangıç balığını ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL