Karides kokteyl
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bu çılgın kokteyl, greyfurt ile karidesi mükemmel şekilde bir araya getiriyor. Önce karidesleri az su, defne yaprağı, tuz ve soğan ile birlikte haşlayın. Haşlanan karidesleri sularının süzülmesi ve soğuması için bir süzgece alın. Greyfurtları yıkayıp, ikiye bölün, keskin bir bıçakla iç kısmını çıkartın. Küp şeklinde doğrayın ve başka bir süzgece koyun. Bir kapta mayonez, hardal, tuz ve limon suyunu kaşıkla çırpın. Soğuyan karidesleri, süzgeçte beklettiğiniz küp greyfurtları, mayonezli malzeme ile karıştırıp, içi boşaltılmış greyfurtlara doldurun. Süslemeyi sizin hayal gücünüze bırakıyorum…
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL