Kayısı Dolması Tarifi
Meyvenin dolması olmaz mı? Tarifi bizden yapımı sizden... Sade ya da kaymakla süsleyebiliceğiniz kayısı dolması nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İç malzemeyi bir kaba alıp karıştırın. Daha sonra sıkma torbasına aktarın. Kayısıların içine harcı sıkın. Kayısı dolmalarını bir fırın tepsisine dizin. Kayısıların üzerine getirmeden suyu tepsinin kenarından dökün. Üzerine 2 çorba kaşığı toz şeker serpin. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 10 dakika pişirin. Arzunuza göre sade ya da kaymakla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL