Çikolatalı Kayısılı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bisküvileri robottan geçirip, toz haline getirin. Margarini eritip, bisküvilere karıştırın. Hazırladığınız karışımı tart kalıbının içine yayıp, bir spatula ile üzerini düzeltin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5-6 dakika pişirin. Kompostoyu süzün ve kayısı tanelerini tartın üzerine dizin. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip, krema ile karıştırın. Kayısıların üzerine dökün. Buzdolabında 2 saat bekletip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...