Karamelli Elma Şekerleri
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Toz şeker, su, süt ve tereyağını yapışmaz yüzeyli derin bir tavaya alıp ocağa oturtun. Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak 2-3 dakika pişirin. Üzerinde köpükler oluştuğunda esmer şeker ve limonu ilave edin. Karışım açık karamel rengini alınca tavayı ocaktan almadan elmaları karamele bulayın. Üzerlerine kıyılmış badem şekeri serpin. Nane yaprakları ile süslenmiş çöp şişlere batırarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL