Soğanlı Pizza
Ekmek hamuruyla yapılan kolay ve lezzetli bir tarif... Hem çay saatine hem akşam yemeğine yakışır!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmek hamurunu, 30 cm çapında ince kenarlı bir fırın kabına elinizle yayın. Diğer tarafta, piyazlık doğranmış soğanları, sıvı yağda hafifçe kavurun. Rendelenmiş 1 adet domates, tuz ve pul biber koyup, şöyle bir çevirin. Salça ekleyip, pişirmeye devam edin. Daha sonra, hamurun üzerine soğanlı harcı yayın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL