Sebzeli Ve Peynirli Küçük Rulo Börekçikler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Lor peyniri, taze soğanın kıyılmış yeşil kısımları, kıyılmış maydanoz, rendelenmiş havuç ve çörek otunu derin bir kapta karıştırın. Yufkalardan birini düz bir zemine serin ve sıvı yağ ile her tarafını yağlayın. Hazırladığınız peynirli karışımın yarısını üzerine serpin ve sıkıca sararak, rulo yapın. Ruloyu 3 parmak genişliğinde kesin. Diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. Börek rulolarını dik olarak tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL