Zeytinyağlı Taze Börülce

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanları piyazlık doğrayıp tencereye alın. Üzerine kıyılmış sarımsak ve zeytinyağı ilave edip, soğanın rengi şeffaflaşana dek ara sıra karıştırarak soteleyin. Üzerine suyu ile birlikte konserve börülceyi ilave edin.
-
2
Rendelenmiş domatesi katıp, su ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp, tencerenin kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL