Zeytinyağlı Kurutulmuş Taze Fasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    FASULYEYİ akşamdan ıslatın. Ertesi gün süzüp, 15 dakika haşlayarak süzgeçten geçirin. Zeytinyağını bir tencereye alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine fasulye, salça, kuru domates ve sarmısak ilave edip 5 dakika sote edin. Daha sonra üzerini geçecek kadar sıcak su, tuz ve kesmeşeker ekleyin. Orta ateşte suyunu kontrol ederek 45 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...