Yumurtalı ve Bademli Kuzu Tagine
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İKİ çorba kaşığı tereyağını bir tencereye alıp üzerine çok ince doğranmış soğanları ve kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin. Orta ateşte etler suyunu bırakıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Tuz, beyaz biber, safran ve ince kıyılmış maydanozu ilave edin. Üzerine yumurtaları kırın ve pişmeye bırakın. Diğer taraftan ayrı bir kapta kalan tereyağını eritip bademleri renkleri dönene kadar kavurun ve yumurtalar pişince yemeğin üzerine serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL