Yörük Küladı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Domatesleri ve biberleri ikiye bölüp közleyin. Daha sonra kabuklarını soyup kenara alın. Tavuk ve kuzu etlerini kuşbaşından biraz daha iri doğrayıp ızgarada pişirin. Daha sonra her parçayı ikiye bölüp bir tavaya alın. Üzerine zeytinyağı ve sarmısak ekleyip 1-2 dakika kavurun. Doğranmış mantarı ilave edip 5 dakika daha pişirin. Domates ve biberi yeniden ikiye bölüp tavaya ekleyin. İri doğranmış roka, balzamik sirke ve soya sosunu ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Rokanın rengi dönene kadar pişirip ocaktan alın. Etli pilavla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL