Yeşil Fıstıklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK göğsünü ortadan ikiye kesin. Üzerine streç film serip döverek inceltin. Tuz, karabiber ve antepfıstığın yarısını üzerine serperek rulo şeklinde sarıp kınnap ipi ile bağlayın. Kızdırılmış sıvıyağda her tarafını kızartın. Servis tabağına alıp dilimleyin. Diğer tarafta tereyağı ile unu kavurun. İçine kalan antep fıstığı ve tavuk suyunu ilave edip karıştırın. Hazırladığınız sosu tavuğun üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL