Taze Fasulyeli Bülbül Yuvası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fasulyeleri ayıkladıktan sonra, kırmadan boylamasına incecik kesin. 3 su bardağı suda 15-20 dakika haşlayıp süzün. Yapışmaz yüzeyli bir tavada tereyağını eritin ve fasulyelerden kuş yuvası formunda 4 öbek oluşturun. Rendelenmiş kaşar peynirini fasulyelerin üzerine serpin ve yumurtaları kırın. Tuz, karabiber ve kırmızıbiber ekleyip, 10 dakika kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.


Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...