Patlıcan Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcanların kabuklarını soyup, parmak şeklinde doğrayın. Sıvıyağda kızartıp, daha sonra yağdan alın.
    İnce kıyılmış soğanı, 1 çay bardağı sıvıyağda kavurun. Kuşbaşı eti ekleyip, 15 dakika daha pişirin. Salça, un ve tuz ekleyin. Ateşte 20 dakika daha tutun. Pişen etleri, fırın tepsisinin ortasına dökün. Üzerine
    kızarmış patlıcanları sıralayın. Aralarına dörde bölünmüş domates ve sivri biberleri sıralayın. Orta ısılı
    fırında 15 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...