Palamut Dolma

Dolma tarifine yeni bir renk getirecek olan palamut dolma tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balığı temizleyip, kılçığını çıkarın. Kabak ve havucu haşlayıp, küp şeklinde doğrayın. Karides ve ahtapot bacağını da ayrı ayrı haşlayıp, süzün. Kıydıktan sonra sebzenin içine ilave edin. Rendelenmiş kaşar peyniri, tuz ve karabiber ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Harcı temizlenmiş balığın içine doldurun. Izgara yapıp, sıcak olarak servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL