Nohutlu Bamya
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kaba su doldurup, sirke ve tuz ilave edin. Bamyaları ayıkladıktan sonra, salyalanmaması için bu suya atıp, 20 dakika bekletin. Diğer taraftan ince doğradığınız soğanlarla, küp doğranmış domatesi zeytinyağında 5 dakika kavurun. Sudaki bamyaları süzüp yıkayın. Haşlanmış nohut ve bamyayı tencereye ekleyin. Limon suyunu, tuz ve sıcak suyu ilave edip, 25-30 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL