Mantarlı ve Pastırmalı Ravioli

Mantarlı ve Pastırmalı Ravioli
ORTA 15 DAKİKA 4 KİŞİLİK

Hafif bir akşam yemeği tarifi arayanlar için Mantarlı ve Pastırmalı Ravioli tarifi tam size göre.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Ravioli'yi tuzlu suda 8-10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. Geniş bir tavada tereyağını eritin. Kıyılmış mantar ve pastırma dilimlerini ekleyip yüksek ateşte sotelemeye başlayın.

  • 2

    Mantar suyunu salmadan pişirip ocaktan almadan önce ravioli'yi ekleyerek harmanlayın. En son kıyılmış fesleğen yaprakları, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...