Kokteyl Soslu Çipura
Yumuşacık balık ve lezzetli kokteyl sosuyla akşam yemeklerinize lezzet katacak kokteyl soslu çipura
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların filetolarını çıkarın ve bir tencereye alın. İçine defne yaprağı, karabiber, tuz ve su ekleyin. 10 dakika haşlayıp, süzün ve soğuması için bir kenara alın.
-
2
Diğer taraftan sos için bir kasede ketçap, mayonez ve karabiberi karıştırın.
-
3
Servis tabağına ince kıyılmış marul ve rokayı yayın. Üzerine kokteyl sosun yarısını dökün. Soğuyan çipura filetolarını elinizle didikleyip, sosun üzerine yayın. En üste semizotu, endiv ve kapari yerleştirin. Kalan kokteyl sosuyla birlikte soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL