Kestaneli Kuzu Eti

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuzu etini kuşbaşı doğrayın. Eti tereyağı ile birlikte bir tencereye alıp soteleyin. Soğanları yemeklik doğrayıp
    tencereye alın ve eti kavurmaya devam edin. Unu yarım su bardağı sıcak suda karıştırarak eritip etin üzerine gezdirin. Eti kısık ateşte 50 dakika pişirin. Haşlanmış kestane, kestane püresi,
    tuz, karabiber, tarçın, portakal suyu, bal ve rendelenmiş portakal kabuğunu da ilave edip karıştırın. Kısık ateşte 10 dakika daha pişirip sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...