Kerevizli Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk butlarını kuşbaşı doğrayın. Sebzeleri de soyun, yıkayın ve kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tavuğu, sebzeleri, soya sosu ve baharatları derince bir kasede karıştırın ve buzdolabında 2 saat kadar bekletin. 30x30 cm ebadında hazırladığınız 6 parça alüminyum folyonun içine eşit miktarda malzemeden koyun. Folyoları dilediğiniz şekilde kapatın. Fırın tepsisine dizin. 250 derecede ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL