Hardallı Strogonof
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı ince kıyın ve derince bir tava ya da vok içine alıp 3 çorba kaşığı zeytinyağını ilave edin. Eti ekledikten sonra orta ateşte kavurmaya başlayın. Et yumuşamaya başladığında, soya filizlerini ekleyin. Biraz daha kavurun ve sirke ile hardal hariç diğer malzemeyi ekleyin. Et istediğiniz yumuşaklığa ulaştığında hardalı ve sirkeyi ilave edip, bir-iki kez karıştırın. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL