Güveçte Kalkan
Hem besleyici hem de göz alıcı bir akşam yemeği için bu tarifi hemen deneyin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kalkanı temizledikten sonra dilimleyin ve ızgarada önlü arkalı pişirin. Orta büyüklükte bir güveç kabına veya fırın tepsisine yerleştirin.
-
2
Tereyağını bir tavaya koyup, soya sosu ve krema ilave edin. Krema kaynama noktasına gelene kadar pişirin ve balığın üzerine gezdirin. Kaşar peynirini rendeleyin ve en üste serpin.
-
3
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
DİLŞAT YAŞAR