Guritsa Supleta (Fırında Mayonezli Tavuk Göğsü, Pilav ile)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğüslerini fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine domates dilimleri yerleştirin. Üzerine mayonez gezdirin. Tepsiye ince kıyılmış kereviz yapraklarını yayın. Üzerine 1 su bardağı su gezdirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika pişirin. Siyah Alman ekmeklerini, ekmek kızartma makinasında kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine fırın tepsisindeki sostan gezdirin. Tavuk göğüslerini ekmeklerin üzerine yerleştirin. Pilav ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...