Fıstıklı Tavuk dolaması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk butlarının kemiklerini çıkartın. İkiye bölüp inceltin. Tavuk kıymasının içine tavuk harcı, yumurta sarısı, margarin, rendelenmiş kaşar peyniri ve antepfıstıklarını ekleyip yoğurun. Tavuk etlerini düz bir zemine yayın. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. İçlerine hazırladığınız harcı paylaştırın. Etleri rulo halinde sarın. Ruloların üzerlerine yumurta akı sürerek susama bulayın. Fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında susamlar kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL