Biberli Karides
Akşam yemeklerinize lezzet katacak pratik tarif
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı ince ince doğrayıp, tereyağında soteleyin. Üzerine hafif çözülmüş karidesleri ilave edip, 3-4 dakika daha soteleyin. Şeritler halinde kesilmiş kırmızı biber, çarliston biber ve salçayı, 1 su bardağı suda 10 dakika kadar pişirin.
-
2
Üzerine barbunyayı ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, sebzeli karışımı karideslerin üzerine katın. Hepsini 4-5 dakika daha pişirip ocaktan indirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL