Asma Yaprağına Sarılı Çinekop
Malzemeler
Yapılışı
-
1
- Yapraklar salamuraysa 1 saat ılık suda bekletip sıkın.
- Temizlenip yıkanan balıkların yüzgeçlerini makasla kesip kâğıt havluyla kurulayın.
- Zeytinyağı, tuz ve limonu çırparak elde edeceğiniz pişirme sosunu balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün.
- Balıkları ikişer asma yaprağına başı ve kuyrukları açıkta olacak şekilde sarın.
- 5. seviyede Grilliant ile her yüzü 3 dk. pişecek şekilde kızartın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL