Asma Yaprağına Sarılı Çinekop

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    - Yapraklar salamuraysa 1 saat ılık suda bekletip sıkın.

    - Temizlenip yıkanan balıkların yüzgeçlerini makasla kesip kâğıt havluyla kurulayın.

    - Zeytinyağı, tuz ve limonu çırparak elde edeceğiniz pişirme sosunu balıkların iç ve dış yüzeylerine sürün.

    - Balıkları ikişer asma yaprağına başı ve kuyrukları açıkta olacak şekilde sarın.

    - 5. seviyede Grilliant ile her yüzü 3 dk. pişecek şekilde kızartın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...